Teknologi og forskjellen på de to materialene utendørs Iron møbler

- Oct 15, 2018-

Smijern utemøbler: de siste årene, utemøbler rekke jern kunst bord og stoler i markedet andelen mer og mer, mer og mer salg avgifter er venner begynte å favorisere iron møbler, på grunn av dens utskiftbare stil, holdbare, og fra den figur av jern produkter elegante atmosfæren. Med utendørs vanntett pute, ikke bare stabil struktur, flott utseende, vil føle seg komfortable.


Smijern produkter fra prosessen er delt inn i følgende to hovedkategorier:

En er Forge er å hånd-basert produksjon av jern produkter, jern produktene er preget av en ren materiale, lav karbon innhold, produkter arbeidet er veldig delikat, fine utførelse, glatt overflate er også svært rik er førstevalget hjem dekorasjon. Så hva er grunnlaget for denne typen smijern produkter i firmaet sin egen karakter? Først er å se på produktet seg selv er ikke veldig glatt materiale, produkt overflaten om det er en kul, maling spray er glatt, effekten av maleriet er en kamp, dette er bare overflaten av problemet, det er å se om sine produkter er dannet radian sm ooth naturlige, er blomsten-formet rundt enten symmetrisk, polert glatt,


God jern produkter i sliping tiden skal ikke skade røret, den andre er sveiset, høyverdig jern produkter foran produktet skal ikke se sveising punkt, kort sagt, høyverdig jern produkter til folk føler er svært edel, veldig behagelig! Produktutformingen er fylt med en slags Reiki, sangen har rett, rett i sangen!

Den andre er støpejern eller støpt aluminium

Denne typen jern produkter brukes en mold å fikse molding, utseendet på slike produkter er hovedsakelig røffe, enkle linjer, den samlede produktet tungvint, denne typen produktet prisen er ikke høy, er det lett å rust! Støpte stålprodukter sammenlignet støpejern produkt utseende litt myk og delikat. Noen ganger disse to prosessene også kombineres i et produkt, smidde jern produkter og støpte jern produkter, kombinasjonen av de to, mer kan legemliggjøre jern kunst smijern møbler virkelig kunstnerisk skjønnhet!